SUP-äventyr

Äventyr Fylleån 

Bokas i förväg. Alla dagar varje hel timme, 10.00–18.00.
Pris: 350kr, medåkande barn 50kr. Våtdräkt: 100 kr Skor: 50 kr  

Bokning och mer info: 035–21 22 23 eller info@kitekalle.se 

I Halmstad rekommenderar vi verkligen en tur ner för Fylleån. Naturen längs med ån är helt fantastisk, det är som att paddla genom en djungel och verkligen en upplevelse du kommer minnas. Turen startar i Snöstorp och därifrån paddlar du nedströms cirka 1,5–2 timmar. Vi rekommenderar våtdräktsskor för att skydda fötterna då Fylleåns botten är stenig och tyvärr ganska nedskräpad. 

BOKA

Turens upplägg: 
Vi samlas på Hagön där vi ser till att ni har all utrustning ni behöver och ni byter om på plats. När ni är redo kör vi till starten i Snöstorp, våra instruktörer ger all information ni behöver inklusive en kort instruktion för hur ni paddlar SUP. Allt för att ni ska känna er trygga och redo inför paddlingen. Ni paddlar sedan medströms tillbaka mot Hagön.    

Bra att veta:
Det finns ej tillgång till toalett eller dusch. Räkna med cirka 2–3 timmar för hela turen med ombyte och transport. Ta gärna med en vattentät påse till mobilen.    

Fototävling:
Ta ett SUP-kort, lägg upp det på Instagram eller Facebook och tagga #KITEKALLE #SUP så är du med i vår fototävling. Den sista september utser vi tre vinnare som får varsitt presentkort om 700 kr.     

Lämplig klädsel:   
Vid varmare väder räcker badkläder och en t-shirt. Vid regn eller kallt väder rekommenderas våtdräkter som ni kan hyra av oss. Vi behöver veta längd och vikt på de som skall ha våtdräkter minst en dag innan. Glöm ej solskydd, solglasögon samt säkerhetsrem till glasögon.      

Deltagare 
Turen passar alla. Du kommer behöva sitta eller ligga ned på brädan för att ta dig förbi vissa hinder. Simkunnighet och normal kondition rekommenderas.  Barn från cirka 10 år kan paddla själva, vi tar med en bogserlina så att ni kan dra dem om de inte orkar hela vägen. Meddela oss hur många barn det är. Barn under 10 år kan åka med en vuxen. All paddling sker på egen risk.    

Villkor för avbokningar:  

  • Mer än 7 dagar innan ingen kostnad
  • Mellan 7 dagar och 3 dagar innan 50%
  • Mindre än 3 dagar innan 100% 
  • Tid som gäller för avbokningar är kl. 12:00
 

Paddla ut till havet: 
Vill ni paddla hela vägen ut till havet, paddlar ni ut till mynningen och sen tillbaka till Hagön. Räkna med att det tar cirka 1–1,5 timme extra tur och retur. Pris 500kr.   

Extra 
Vill ni lägga till det där lilla extra till ert äventyr erbjuder vi också yoga och möjligheten att beställa matpaket. Det går också att hyra cyklar så att ni kan ta er till och från nästa aktivitet. Hör av er så skräddarsyr vi er dag utifrån era önskemål. 

BOKA